Menü

Degusztációs menünk mellett, ebédre és vacsorára elérhető két vagy három fogásos menü kínálatunk. Fókuszban a legjobb kézműves és fenntartható helyi magyar alapanyagok állnak, ötvözve a japán konyhatechnológiákkal. Kitűnő választás üzleti találkozókhoz és romantikus vacsorára egyaránt.

KAVIÁR

30 g / 50 g

  • Osetra 25.000 Ft / 40.000 Ft
  • Beluga 75.000 Ft / 120.000 Ft

ELŐÉTELEK

  • Céklakrémleves, fekete quinoa, fekete szezám, papaya (V)
  • Füstölt pisztráng és vörös garnéla fekete ceviche
  • Dödölle, koji-paprika, Gochujang

FŐÉTELEK

  • Misoval ízesített sült karfiol, japán curry, grépfrút (V)
  • Süllő, atlanti kagylók, zöldborsó és edamame petrezselyem velouté szószban, nori lekvár
  • Mangalica tarja steak, yuzu chimichurri, sült jalapeño
  • Angus steak, tokaji-ponzu, szezámos jus
    /A5 Japán Wagyuval +25.000 Ft/

DESSZERTEK

  • Francia sajtválogatás, pirított kovászos kenyér
  • Tiramisu, ahogy mi készítjük
  • Karfiol, fehércsokoládé, tonik hó

ÁRAK

EBÉD (12:00–15:00)

2 fogás 16.900 Ft

3 fogás 19.900 Ft

VACSORA (18:00–22:00)

2 fogás 19.900 Ft

3 fogás 22.900 Ft

parallax background