Ebédmenü
Kedd - Szombat
12:00 - 15:00
Megújult ebéd ajánlatunk!
Mostantól kettő, három, négy vagy akár öt fogást is összeállíthatsz magadnak a havonta megújuló ételeink közül. Továbbra is fókuszban a legjobb kézműves és fenntartható helyi magyar alapanyagok állnak, ötvözve a japán konyhatechnológiákkal. Kitűnő választás üzleti találkozókhoz, romantikus ebédre vagy teljes értékű kulináris utazásra.
ELŐÉTELEK
- SZEZONÁLIS LEVES
fekete quinoa, fekete szezám, kókusz (V) - PARADICSOM CONSOMMÉ
rebarbara, vörös shizo, umeboshi - DÖDÖLLE
koji-paprika, gochujang, kacsa jus
FŐÉTELEK
- ZELLERGUMÓ
zöld lencse, zöldség eszencia(V) - SÜLLŐ
atlanti kagyló, zöldborsó, edamame, gyöngytyúk, nori - ANGUS MARHA STEAK
yuzu jus, spárga, mangalica pancetta
/A5 Japán Wagyuval +19.000 HUF/
DESSZERTEK
- FRANCIA SAJTVÁLOGATÁS
kovászos pirítós - GRÉPFRÚT
pisztácia, tökmagolaj, tárkony - CSOKOLÁDÉ
tonkabab, fahéj, passiógyümölcs
ÁRAK
2 FOGÁS 11.900 Ft
(1 ELŐÉTEL + 1 FŐÉTEL vagy 1 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
3 FOGÁS 14.900 Ft
(1 ELŐÉTEL + 1 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
4 FOGÁS 17.900 Ft
(2 ELŐÉTEL + 1 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
5 FOGÁS 20.900 Ft
(2 ELŐÉTEL + 2 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.