Ebédmenü
Kedd - Szombat
12:00 - 15:00
Megújult az ebéd ajánlatunk!
Mostantól kettő, három, négy vagy akár öt fogást is összeállíthatsz magadnak a havonta megújuló ételeink közül. A fókuszban továbbra is a legjobb kézműves és fenntartható helyi magyar alapanyagok állnak, ötvözve a japán konyhatechnológiákkal. Kitűnő választás üzleti találkozókhoz, romantikus ebédre vagy teljes értékű kulináris utazásra.
ELŐÉTELEK
-
ZÖLDBORSÓ LEVES
Fekete Quinoa, Fekete szezámmag, Kókusz (V) -
FÜSTÖLT PISZTRÁNG
Író, Szagos müge, Uborka -
DÖDÖLLE
koji, sárga paprika, kacsa jus, borjúbríz
FŐÉTELEK
-
ZELLERGUMÓ
füstölt füstölt lencse, zöldség jus (V) -
SÜLLŐ
Atlanti kagyló, Edamame, Gyöngytyúk, Nori -
ANGUS MARHA STEAK
Yuzu textúrák, Brokkolini, Mangalica Pancetta
/A5 Japanese Wagyuval + 19.000 HUF/ -
MANGALICA
Kerti zöldségek, Élesztő, Ponzu
DESSZERTEK
-
FRANCIA SAJTVÁLOGATÁS
Kovászos pirítós -
“SOMLÓI GALUSKA” 2024
Csokoládé, Dió, Vanília -
CSOKOLÁDÉ
passiógyümölcs, fahéj, tonkabab
ÁRAK
2 FOGÁS 11.900 Ft
(1 ELŐÉTEL + 1 FŐÉTEL vagy 1 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
3 FOGÁS 14.900 Ft
(1 ELŐÉTEL + 1 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
4 FOGÁS 17.900 Ft
(2 ELŐÉTEL + 1 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
5 FOGÁS 20.900 Ft
(2 ELŐÉTEL + 2 FŐÉTEL + 1 DESSZERT)
Az ebédmenü nem osztható meg.
A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül.
Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.