Tájékoztató ajándékutalványainkról

A Costes Downtown étterem honlapján jelenleg ötféle ajándékutalványt értékesítünk az alábbiak szerint:
Ajándékutalvány – Tizenegy fogásos kóstolómenü
Tizenegy fogást tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (keddtől szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Tizenegy fogásos kóstolómenü borpárosítással
Tizenegy fogást és ahhoz párosított borokat tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (keddtől szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Tizenegy fogásos kóstolómenü alkoholos koktélpárosítással
Tizenegy fogást és ahhoz párosított alkoholos koktélokat tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (keddtől szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Tizenegy fogásos kóstolómenü alkoholmentes koktélpárosítással
Tizenegy fogást és ahhoz párosított alkoholmentes koktélokat tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (keddtől szombatig, este 18 órától).

Az ajándékutalványok áraira a vásárlási felületen feltüntetett mindenkori árak érvényesek.

Áraink az Áfá-t tartalmazzák, az ajándékutalvány felhasználásakor a számla végösszegében további 15 %-os szervizdíj kerül felszámolásra.

Az ajándékutalványok érvényességi ideje a kiállítástól számított hat hónap. Az ajándékutalvány érvényességi idejének hosszabbítására nincs lehetőség. Az utalványon az ajándékozott személye opcionálisan feltüntethető.

Belvárosi irodánkban lehetőség kínálkozik helyszínen történő fizetésre és/vagy átvételre, valamint a honlapon történő megvásárlásra (ebben az esetben a kitöltött ajándékutalványt postázzuk). Amennyiben az utalványt személyesen szeretné megvásárolni, kérjük, hogy előzetesen rendelje meg azt a +36-20-9-267837– es telefonszámon vagy a reservations@costesdowntown.hu e-mail címen.