Tájékoztató ajándékutalványainkról

A Costes Downtown étterem honlapján jelenleg kilencféle ajándékutalványt értékesítünk az alábbiak szerint:

Ajándékutalvány – Négyfogásos kóstolómenü

Négy fogást tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Négyfogásos kóstolómenü borpárosítással

Négy fogást és ahhoz párosított borokat tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Négyfogásos kóstolómenü sörpárosítással

Négy fogást és ahhoz párosított söröket tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Ötfogásos kóstolómenü

Öt fogást tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Ötfogásos kóstolómenü borpárosítással

Öt fogást és ahhoz párosított borokat tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Ötfogásos kóstolómenü sörpárosítással

Négy fogást és ahhoz párosított söröket tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Hatfogásos kóstolómenü

Hat fogást tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Hatfogásos kóstolómenü borpárosítással

Hat fogást és ahhoz párosított borokat tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Ajándékutalvány – Hatfogásos kóstolómenü sörpárosítással

Hat fogást és ahhoz párosított söröket tartalmaz. Tartalmazza továbbá az áfát és a szervizdíjat. Felhasználható az étterem nyitvatartási idejében (szerdától szombatig, este 18 órától).

Az ajándékutalványok áraira a vásárlási felületen feltüntetett mindenkori árak érvényesek.

Az ajándékutalványok érvényességi ideje a kiállítástól számított hat hónap. Az ajándékutalvány érvényességi idejének hosszabbítására nincs lehetőség. Az utalványon az ajándékozott személye opcionálisan feltüntethető.

Belvárosi irodánkban lehetőség kínálkozik helyszínen történő fizetésre és/vagy átvételre, valamint a honlapon történő megvásárlásra (ebben az esetben a kitöltött ajándékutalványt postázzuk). Amennyiben az utalványt személyesen szeretné megvásárolni, kérjük, hogy előzetesen rendelje meg azt a +36-20-9-267837– es telefonszámon vagy a reservations@costesdowntown.hu e-mail címen.