Degusztációs menü
Keddtől szombatig, esténként, szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive Séfünk a fogások megalkotása során a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokig egészen a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a miso-ban pácolt vagy koji-val fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.
Menü
Degusztációs menünk mellett, ebédre és vacsorára elérhető két vagy három fogásos menü kínálatunk. Fókuszban a legjobb kézműves és fenntartható helyi magyar alapanyagok állnak, ötvözve a japán konyhatechnológiákkal. Kitűnő választás üzleti találkozókhoz és romantikus vacsorára egyaránt.
Vegán degusztációs menü
Borlap
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.