Degusztációs menü

Keddtől szombatig, esténként, szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive Séfünk a fogások megalkotása során a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokig egészen a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a miso-ban pácolt vagy koji-val fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.

Menü

Degusztációs menünk mellett, ebédre és vacsorára elérhető két vagy három fogásos menü kínálatunk. Fókuszban a legjobb kézműves és fenntartható helyi magyar alapanyagok állnak, ötvözve a japán konyhatechnológiákkal. Kitűnő választás üzleti találkozókhoz és romantikus vacsorára egyaránt.

Vegán degusztációs menü  

Kulináris csapatunk egy különleges menüt állított össze, amely a nálunk megszokott kulináris élményt növényi alapú fogásokkal, exkluzív borpárosításokkal vagy egyedi, alkoholmentes italpárosításokkal hozza el a Costes Downtown-ba.

Borlap  

Borfilozófiánk a Costes Dowtownban, hogy a legkiválóbb helyi és nemzetközi borokat mutassuk be vendégeinknek. Előnyben részesítjük a kisebb, családi tulajdonban lévő borászatokat, akikkel közös szenvedélyünk a magas minőség. A fenntarthatóság és környezetünk védelme szintén fontos szerepet játszik tételeink kiválasztásában, ezért dolgozunk együtt olyan borászatokkal, akik a legnagyobb tisztelettel viseltetnek földjeik iránt. Mindemellett megtalál- ható borlapunkon több ikonikus és sokak által szeretett bor a világ minden tájáról, melyeket legalább olyan gondossággal választottunk ki mint magyar borainkat.
parallax background