Kóstoló menü

Keddtől szombatig, esténként tizenegy fogásos kóstolómenüt kínálunk. Molnár Márk idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással is egyaránt választható.

Downtown üzleti ebéd

Keddtől péntekig ebédajánlattal várjuk éttermünk vendégeit, lehetőséget biztosítva ezzel azok számára is, akik kedvező áron, kötetlen környezetben szeretnének betekintést nyerni a fine dining étkezés rejtelmeibe. A helyszín kiváló adottságokkal rendelkezik egy romantikus ebéd vagy akár egy üzleti tárgyalás lebonyolítására is. Vadonatúj koncepciónkban szem előtt tartjuk az egészséges étkezés alapelveit, valamint a hazai kisgazdaságok támogatását, előnyben részesítve ezáltal az országból érkező, friss alapanyagok felhasználását.

Szombati ebéd  

Szombatonként ebédidőben, 12 és 15 óra között a degusztációs menü rövidített verziója érhető el. A hagyományos menü-bor párosítások mellett hétvégi ebédünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással is egyaránt választható.
parallax background