Degusztációs menü

Kedd - Szombat
18:00 - 22:00

Keddtől szombatig esténként szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive séfünk a modern konyhatechnológia vívmányai segítségével, a helyben termesztett friss alapanyagok felhasználásával alkotta meg a fogásokat. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokon át a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a misoban pácolt vagy kojival fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.

Vegán degusztációs menü  

Kedd - Szombat
18:00 - 22:00

Csapatunk egy különleges menüt állított össze, amely a nálunk megszokott kulináris élményt növényi alapú fogásokkal, exkluzív borpárosításokkal vagy egyedi, alkoholmentes italpárosításokkal hozza el a Costes Downtown-ba.

A'La Carte 

Kedd - Szombat
18:00 - 22:00

Élvezd a friss és kreatív ízeket egyedi fogásainkban, amelyekben találkozik a modern európai és ázsiai konyha. Este 18 órától elérhető az A’la carte kínálatunk, mely a szezonális, főként hazai, fenntartható alapanyagokra épít. Mindezt elegáns felszolgálással párosítva, könnyed fine dining élmény keretében.

Séf Asztala 

Kedd - Szombat
18:00 - 22:00

A Costes Downtown Séf Asztalánál magasabb szintre emeljük az étkezés élményét, hiszen első sorból figyelheti, ahogy séfjeink mesterműveket alkotnak a konyhában, és a friss, minőségi alapanyagokból elkészítik a 8 fogásos degusztációs menüt. Az est folyamán meglepetésekkel is készülünk, hogy igazán emlékezetes élményben legyen része.

Borlap  

Borfilozófiánk a Costes Dowtownban, hogy a legkiválóbb helyi és nemzetközi borokat mutassuk be vendégeinknek. Előnyben részesítjük a kisebb, családi tulajdonban lévő borászatokat, akikkel közös szenvedélyünk a magas minőség. A fenntarthatóság és környezetünk védelme szintén fontos szerepet játszik tételeink kiválasztásában, ezért dolgozunk együtt olyan borászatokkal, akik a legnagyobb tisztelettel viseltetnek földjeik iránt. Mindemellett megtalálható borlapunkon több ikonikus és sokak által szeretett bor a világ minden tájáról, amelyeket legalább olyan gondossággal választottunk ki, mint a magyar borainkat.
parallax background