Ételek és italok - Costes Downtown - Michelin csillagos étterem Budapesten

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig esténként és szerdai, csütörtöki és pénteki napokon ebédidőben éttermünkben négy- öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Miguel Rocha Vieira idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.

ITALOK 

Az étterem italkínálata laza, bohém koktélokat és elegáns italokat egyaránt tartalmaz – alkoholos és alkoholmentes frissítőink mindegyikét képzett bártendereink készítik. A lehető legharmonikusabb ízek elérése érdekében a koktélok elkészítése során különleges, ritka összetevőket használunk, modern technikákat alkalmazunk. Alapanyagaink vegyi és adalékanyagoktól mentesek, helybeli, családi kisgazdaságokból származnak. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk választható kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt.

Borok 

A borlapunkon szereplő tételek jelentős része helyi szőlőfajtákat termesztő kisgazdaságoktól, történelmi magyar borvidékekeink egyikéről származik. Szelekciónkban több limitált széria is helyt kapott. Választékunk tételeinek többségét poharazva is kínáljuk, vákuumdugókkal légmentesen tartva a palackokat, ezáltal biztosítva a ritka nedűk maximális élvezeti értékét. Partner-pincészeteink a mieinkkel azonos értékek mentén működnek: progresszív, független kisüzemek – boraik mindegyike karakteres, helyi jegyeket hordoz; tökéletes kísérői az étlapon szereplő ételeknek.

Ételek és italok

Costes Downtown étel és italkínálat

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig esténként és szerdai, csütörtöki és pénteki napokon ebédidőben négy- öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Miguel Rocha Vieira idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.

Borok 

A borlapunkon szereplő tételek jelentős része helyi szőlőfajtákat termesztő kisgazdaságoktól, történelmi magyar borvidékekeink egyikéről származik. Szelekciónkban több limitált széria is helyt kapott. Választékunk tételeinek többségét poharazva is kínáljuk, vákuumdugókkal légmentesen tartva a palackokat, ezáltal biztosítva a ritka nedűk maximális élvezeti értékét. Partner-pincészeteink a mieinkkel azonos értékek mentén működnek: progresszív, független kisüzemek – boraik mindegyike karakteres, helyi jegyeket hordoz; tökéletes kísérői az étlapon szereplő ételeknek.

ITALOK 

Az étterem italkínálata laza, bohém koktélokat és elegáns italokat egyaránt tartalmaz – alkoholos és alkoholmentes frissítőink mindegyikét képzett bártendereink készítik. A lehető legharmonikusabb ízek elérése érdekében a koktélok elkészítése során különleges, ritka összetevőket használunk, modern technikákat alkalmazunk. Alapanyagaink vegyi és adalékanyagoktól mentesek, helybeli, családi kisgazdaságokból származnak. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk választható kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt.
parallax background