Kóstoló menü
Mindenre kiterjedő kulináris élmény executive séfünk Molnár Márk vezetésével, borpárosításokkal vagy egyedi koktélpárosításainkkal.
- SNACKS
- MEDVEHAGYMA, UBORKA, KAPOR, IKURA
- REBARBARA, PARADICSOM ESSZENCIA, MAKRÉLA, EPER
- PISZTÁCIA, GRAPEFRUIT, TÁRKONY, TÖKMAG
- FÜSTÖLT SZENT JAKAB KAGYLÓ, FEKETE HABANERO CEVICHE, TOSAZU
- DÖDÖLLE, GOCHUJANG, KOJI, HOMÁR
- MANITOBA CIABATTA, FÜSTÖLT & FEKETE NORI VAJ
- VAD HEKK, FEHÉR SPÁRGA, PUMPERNICKEL, ZÖLDBORSÓ
- ÉRLELT MARHA, SZEZÁMOS JUS, TOKAJI-PONZU
VAGY ÉRLELT GALAMB, MISO-FOIE GRAS, BORÓKABOGYÓ - CÉKLA PIÑA COLADA, VÖRÖS SHISO
- EPER, FEKETE SZEDER, KÉKÁFONYA
- PETIT FOURS
59.000 Ft / fő
kizárólag vacsoraidőben keddtől szombatig
alkoholmentes koktélpárosítás: 19.000 Ft /fő
alkoholos koktélpárosítás: 25.000 Ft /fő
helyi borpárosítás: 25.000 Ft /fő
nemzetközi borpárosítás: 35.000 Ft /fő
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown nagy hangsúlyt fektet a helyben termesztett, friss alapanyagokra, miközben modern technikák és a nemzetközi, főként ázsiai konyha elemeinek használatával különleges, innovatív kulináris élményt nyújt.