Kóstoló menü

Mindenre kiterjedő kulináris élmény executive séfünk Molnár Márk vezetésével, borpárosításokkal vagy egyedi koktélpárosításainkkal.

  • SNACKS
  • MEDVEHAGYMA, UBORKA, KAPOR, IKURA
  • REBARBARA, PARADICSOM ESSZENCIA, MAKRÉLA, EPER
  • PISZTÁCIA, GRAPEFRUIT, TÁRKONY, TÖKMAG
  • FÜSTÖLT SZENT JAKAB KAGYLÓ, FEKETE HABANERO CEVICHE, TOSAZU
  • DÖDÖLLE, GOCHUJANG, KOJI, HOMÁR 
  • MANITOBA CIABATTA, FÜSTÖLT & FEKETE NORI VAJ
  • VAD HEKK, FEHÉR SPÁRGA, PUMPERNICKEL, ZÖLDBORSÓ
  • ÉRLELT MARHA, SZEZÁMOS JUS, TOKAJI-PONZU 
    VAGY ÉRLELT GALAMB, MISO-FOIE GRAS, BORÓKABOGYÓ 
  • CÉKLA PIÑA COLADA, VÖRÖS SHISO
  • EPER, FEKETE SZEDER, KÉKÁFONYA
  • PETIT FOURS

59.000 Ft / fő

kizárólag vacsoraidőben keddtől szombatig

alkoholmentes koktélpárosítás: 19.000 Ft /fő
alkoholos koktélpárosítás: 25.000 Ft /fő
helyi borpárosítás: 25.000 Ft /fő
nemzetközi borpárosítás: 35.000 Ft /fő

parallax background