Kóstoló menü - Costes Downtown - Michelin csillagos étterem Budapesten

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig ebédidőben négy- vagy hatfogásos, esténként öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Molnár Márk, Executive Chef idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.
RÉPA (V)
Répavariációk (V)

KARFIOL (V)
Karfiol-textúrák, szárított gyümölcsök és szőlő

FOGAS
Grillezve, zöld káposzták és tarlórépa
ÉRLELT MARHA
Kétféleképpen, kínai brokkoli és csontvelő-jus

PINA COLADA
Ananász, kókusz, rum

PAPRIKA
Étcsokoládé-mousse, paprika, málna

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig ebédidőben négy- vagy hatfogásos, esténként öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Molnár Márk, Executive Chef idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.


RÉPA (V)
Répavariációk

KARFIOL (V)
Karfiol-textúrák, szárított gyümölcsök és szőlő

FOGAS
Grillezve, zöld káposzták és tarlórépa

ÉRLELT MARHA
Kétféleképpen, kínai brokkoli és csontvelő-jus

PINA COLADA
Ananász, kókusz, rum

PAPRIKA
Étcsokoládémousse, paprika, málna
Éttermünkben újra elérhető a fine dining éttermekben nagy népszerűségnek örvendő kóstoló menü! Molnár Márk idei kreációja számos meglepő elemet tartalmaz.

parallax background