Kóstoló menü - Costes Downtown - Michelin csillagos étterem Budapesten

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig esténként éttermünkben négy- öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Miguel Rocha Vieira idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.
CEVICHE (V)
Zöldségek, zöldfűszserek és virágok, csicseriborsó

KARFIOL (V)
Fűszerekkel sült, szárított gyümölcsök és szőlő

SZIVÁRVÁNYOS PISZTRÁNG
Kétféleképpen, karalábé és vajmártás
"FEJÉTŐL A FARKÁIG"
Mangalica, zeller és alma

CITROM, CITROM, CITROM
Krém, morzsa, héj és sorbet

PAPRIKA
Étcsokoládémousse, paprika, málna

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig esténként éttermünkben négy- öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Miguel Rocha Vieira idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.


CEVICHE (V)
Zöldségek, zöldfűszerek és virágok, csicseriborsó

KARFIOL (V)
Fűszerekkel sült, szárított gyümölcsök és szőlő

SZIVÁRVÁNYOS PISZTRÁNG
Kétféleképpen, karalábé és vajmártás

"FEJÉTŐL A FARKÁIG"
Mangalica, zeller és alma

CITROM, CITROM, CITROM
Krém, morzsa, héj és sorbet

PAPRIKA
Étcsokoládémousse, paprika, málna
Az ebédidőben kínált üzleti ebéd mellett, péntek és szombat esténként, valamint szombat és vasárnap délben éttermünkben újra elérhető a fine dining éttermekben nagy népszerűségnek örvendő kóstoló menü! Miguel Rocha Vieira idei kreációja számos meglepő elemet tartalmaz.

parallax background