Kóstoló menü

Mindenre kiterjedő kulináris élmény executive séfünk Molnár Márk vezetésével, borpárosításokkal vagy egyedi koktélpárosításainkkal.

  • MEDVEHAGYMA
    Uborka, kapor és ikura

  • PISZTRÁNG
    Füstölt, fekete habanero ceviche és tosazu

  • DÖDÖLLE
    Gochujang, koji-paprika

  • SÜLLŐ
    Atlanti kagyló, zöldborsó, edamame, nori lekvár

    vagy

  • GALAMB
    Miso-foie gras, kaviár, borókabogyó

  • MANGALICA
    Tarja steak, yuzu chimichurri, sült jalapeño

    vagy

  • MARHA
    Érlelt, szezámos jus, tokaji-ponzu
    /A5 Japán Wagyuval +25.000 Ft/

  • KARFIOL
    Fehércsokoládé, tonik hó

  • TIRAMISU
    Ahogy mi készítjük

44.900 Ft / fő

Alkoholmentes koktélpárosítás (6 tétel) 19.000 Ft
Koktélpárosítás (6 tétel) 25.000 Ft
Borpárosítás (7 tétel) 30.000 Ft

A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül.
Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját.

parallax background