
Degusztációs menü
Keddtől szombatig ebédidőben ebéd- és degusztációs menüt, vacsoraidőben degusztációs menüt kínálunk. Molnár Márk, Executive Chef idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással, valamint prémium italsorral egyaránt választható.SNACK
KAVIÁR ÉS KAVIÁROK PISZTÁCIA, GRAPEFRUIT, TÁRKONY
CSIRKE & HOMÁR, RÉPA, KORIANDER & BARNA VAJ
MANITOBA CIABATTA, FÜSTÖLT VAJ, FEKETE SÓ
GÍMSZARVAS RENDANG, PERU YAPATERA KAKAÓ, MEZCAL, VÖRÖS ÁFONYA
KAVIÁR ÉS KAVIÁROK PISZTÁCIA, GRAPEFRUIT, TÁRKONY
CSIRKE & HOMÁR, RÉPA, KORIANDER & BARNA VAJ
MANITOBA CIABATTA, FÜSTÖLT VAJ, FEKETE SÓ
GÍMSZARVAS RENDANG, PERU YAPATERA KAKAÓ, MEZCAL, VÖRÖS ÁFONYA
PISZTRÁNG FEKETE CEVICHE
FÜSTÖLT MANGALICA-SZALONNA, UBORKASALÁTA
ÉRLELT MARHA, TOKAJI-PONZU
CÉKLA PINA COLADA
CSOKOLÁDÉ MOUSSE, PASSIÓGYÜMÖLCS
PETIT FOURS
FÜSTÖLT MANGALICA-SZALONNA, UBORKASALÁTA
ÉRLELT MARHA, TOKAJI-PONZU
CÉKLA PINA COLADA
CSOKOLÁDÉ MOUSSE, PASSIÓGYÜMÖLCS
PETIT FOURS
Ebéd menü
25.000Ft / fő
(kizárólag ebédidőben)
- Alkoholmentes koktélpárosítás
10.500 Ft/fő - Alkoholos koktélpárosítás
12.500 Ft/fő - Helyi borpárosítás
12.500 Ft/fő
Degusztációs menü
46.000Ft / fő
(ebéd- és vacsoraidőben)
- Alkoholmentes koktélpárosÍtás
16.000 Ft/fő - Alkoholos koktélpárosítás
19.000 Ft/fő - Helyi borpárosítás
19.500 Ft/fő - Prémium italsor
30.000 Ft/fő

FINE
DINING
BUDAPEST
A magyar főváros fine dining témában kimondottan gazdag kínálattal kecsegtet. A környező országok hatásának, valamint a város multikulturális történelmének köszönhetően Európa egyik leggazdagabb kínálatával találkozhatnak a városba látogatók. Amíg az ország korábban a kiadós, nehéz, szaftos ételekről volt híres, mára a magyar konyhaművészet ezen szintjét a tradíció mellett áthatja a Nyugat-Európából érkező modern, egészségtudatos irányvonal.