Kóstoló menü - Costes Downtown - Michelin csillagos étterem Budapesten

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig esténként és szerdai, csütörtöki és pénteki napokon ebédidőben éttermünkben négy- öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Miguel Rocha Vieira idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.
SÜTŐTÖK (V)
Őszi sütőtök-variációk

KARFIOL (V)
Fűszerekkel sült, szárított gyümölcsök és szőlő

FOGAS
A nagymamám cozidójában posírozva, répa és tarlórépa
ÉRLELT MARHA
Kétféleképpen, kínai brokkoli és csontvelő-jus

CITROM, CITROM, CITROM
Krém, morzsa, héj és sorbet

A LÁTSZAT NÉHA CSAL
Étcsokoládé-mousse, paprika, málna

Kóstoló menü 

Szerdától szombatig esténként és szerdai, csütörtöki és pénteki napokon ebédidőben éttermünkben négy- öt- vagy hatfogásos kóstolómenüt kínálunk. Miguel Rocha Vieira idei kreációja – amelyhez szokás szerint a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul – számos meglepetést tartogat. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk kézműves sörpárosítással valamint alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.


SÜTŐTÖK (V)
Őszi sütőtök-variációk

KARFIOL (V)
Fűszerekkel sült, szárított gyümölcsök és szőlő

FOGAS
A nagymamám cozidójában posírozva, répa és tarlórépa

ÉRLELT MARHA
Kétféleképpen, kínai brokkoli és csontvelő-jus

CITROM, CITROM, CITROM
Krém, morzsa, héj és sorbet

A LÁTSZAT NÉHA CSAL!
Étcsokoládémousse, paprika, málna
Éttermünkben újra elérhető a fine dining éttermekben nagy népszerűségnek örvendő kóstoló menü! Miguel Rocha Vieira idei kreációja számos meglepő elemet tartalmaz.

parallax background