Degusztációs menü

Keddtől szombatig, esténként, szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive Séfünk a fogások megalkotása során a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokig egészen a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a miso-ban pácolt vagy koji-val fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.

  • MEDVEHAGYMA
    Uborka, kapor és ikura

  • PISZTRÁNG
    Füstölt, fekete habanero ceviche és tosazu

  • DÖDÖLLE
    Gochujang, koji-paprika

  • SÜLLŐ
    Atlanti kagyló, zöldborsó, edamame, nori lekvár

    vagy

  • GALAMB
    Miso-foie gras, kaviár, borókabogyó

  • MANGALICA
    Tarja steak, yuzu chimichurri, sült jalapeño

    vagy

  • MARHA
    Érlelt, szezámos jus, tokaji-ponzu
    /A5 Japán Wagyuval +25.000 Ft/

  • KARFIOL
    Fehércsokoládé, tonik hó

  • TIRAMISU
    Ahogy mi készítjük

44.900 Ft / fő

Alkoholmentes koktélpárosítás (6 tétel) 19.000 Ft
Koktélpárosítás (6 tétel) 25.000 Ft
Borpárosítás (7 tétel) 30.000 Ft

A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül.
Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját.

parallax background