Degusztációs menü

Kedd - szombat
18:00 - 22:00

Keddtől szombatig esténként szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive séfünk a modern konyhatechnológia vívmányai segítségével, a helyben termesztett friss alapanyagok felhasználásával alkotta meg a fogásokat. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokon át a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a misoban pácolt vagy kojival fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.

  • PARADICSOM CONSOMMÉ
    rebarbara, vörös shizo, umeboshi

  • DÖDÖLLE
    koji-paprika, gochujang, kacsa jus

  • VAJTÖK
    kapor, mangalica, gomba dashi

  • SÜLLŐ
    atlanti kagyló, zöldborsó, edamame, gyöngytyúk, nori

  • GALAMB
    miso-foie gras, kaviár, feketeszeder
    / A5 Japán Wagyu Marha +18.000 Ft/

  • GRÉPFRÚT
    pisztácia, tökmagolaj, tárkony

  • CSOKOLÁDÉ
    tonkabab, fahéj, passiógyümölcs

44.900 Ft / fő

Alkoholmentes koktélpárosítás (6 tétel) 19.000 Ft
Koktélpárosítás (6 tétel) 25.000 Ft
Borpárosítás (7 tétel) 30.000 Ft

A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül.
Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját.

parallax background