Degusztációs menü

Kedd - szombat
18:00 - 22:00

Keddtől szombatig esténként szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive séfünk a modern konyhatechnológia vívmányai segítségével, a helyben termesztett friss alapanyagok felhasználásával alkotta meg a fogásokat. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokon át a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a misoban pácolt vagy kojival fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.

  • FÜSTÖLT PISZTÁNG
    író, szagos müge, uborka

  • DÖDÖLLE
    koji, sárga paprika, kacsa Jus, borjúbríz

  • VAJTÖK
    kapor, mangalica, gomba dashi

  • SÜLLŐ
    atlanti kagyló, edamame, nori

  • MANGALICA
    kerti zöldségek, élesztő, ponzu

    VAGY

    GALAMB (+ 6.000 Ft)
    miso-foie gras, szeder, kaviár

    VAGY

    A5 JAPÁN WAGYU (+18.000 Ft)
    Yuzu textúrák, brokkolini, mangalica pancetta

  • GRÉPFRÚT
    pisztácia, tökmagolaj, tárkony

  • “SOMLÓI GALUSKA” 2024
    csokoládé, dió, vanília

  • CSOKOLÁDÉ
    passiógyümölcs, fahéj, tonkabab

47.900 Ft / fő

Alkoholmentes koktélpárosítás (6 tétel) +19.000 Ft
Koktélpárosítás (6 tétel) +25.000 Ft
Borpárosítás +30.000 Ft

A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül.
Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját.

parallax background