Degusztációs menü
Kedd - szombat
18:00 - 22:00
Keddtől szombatig, esténként, szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive Séfünk a fogások megalkotása során a modern konyhatechnológia vívmányait és a helyben termesztett friss alapanyagokat hívta társul. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokig egészen a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a miso-ban pácolt vagy koji-val fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.
PARADICSOM CONSOMMÉ
rebarbara, vörös shizo, umeboshiDÖDÖLLE
koji-paprika, gochujang, kacsa jusVAJTÖK
kapor, mangalica, gomba dashiSÜLLŐ
atlanti kagyló, zöldborsó, edamame, gyöngytyúk, noriGALAMB
miso-foie gras, kaviár, feketeszederGRÉPFRÚT
pisztácia, tökmagolaj, tárkonyCSOKOLÁDÉ
tonkabab, fahéj, passiógyümölcs
44.900 Ft / fő
Alkoholmentes koktélpárosítás (6 tétel) 19.000 Ft
Koktélpárosítás (6 tétel) 25.000 Ft
Borpárosítás (7 tétel) 30.000 Ft
A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül.
Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját.
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.