Degusztációs menü
Kedd - szombat
18:00 - 22:00
Keddtől szombatig esténként szezonálisan változó degusztációs menüvel várjuk vendégeinket. Molnár Márk idei kreációja számos meglepetést tartogat. Executive séfünk a modern konyhatechnológia vívmányai segítségével, a helyben termesztett friss alapanyagok felhasználásával alkotta meg a fogásokat. A hazai, fenntartható gazdaságokból származó húsoktól a kézzel préselt növényi olajokon át a közeli hegyekből származó forrásvízig minden kivételes minőséget képvisel. A fogásokat az ázsiai konyha különböző technikái inspirálták, például a misoban pácolt vagy kojival fermentált ételek, amelyek nemcsak élvezetes ízük, de egészséges mivoltuk miatt is különlegesek. A fine dining éttermekben elterjedt, hagyományos menü-bor párosítások mellett kóstolómenünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással egyaránt választható.
FÜSTÖLT PISZTÁNG
író, szagos müge, uborkaDÖDÖLLE
koji, sárga paprika, kacsa Jus, borjúbrízVAJTÖK
kapor, mangalica, gomba dashiSÜLLŐ
atlanti kagyló, edamame, nori-
MANGALICA
kerti zöldségek, élesztő, ponzuVAGY
GALAMB (+ 6.000 Ft)
miso-foie gras, szeder, kaviárVAGY
A5 JAPÁN WAGYU (+18.000 Ft)
Yuzu textúrák, brokkolini, mangalica pancetta GRÉPFRÚT
pisztácia, tökmagolaj, tárkony“SOMLÓI GALUSKA” 2024
csokoládé, dió, vaníliaCSOKOLÁDÉ
passiógyümölcs, fahéj, tonkabab
47.900 Ft / fő
Alkoholmentes koktélpárosítás (6 tétel) +19.000 Ft
Koktélpárosítás (6 tétel) +25.000 Ft
Borpárosítás +30.000 Ft
A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül.
Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját.
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.