A'La Carte
Kedd - szombat
18:00 - 22:00
Élvezd a friss és kreatív ízeket egyedi fogásainkban, amelyekben találkozik a modern európai és ázsiai konyha. Este 18 órától elérhető az A’la carte kínálatunk, mely a szezonális, főként hazai, fenntartható alapanyagokra épít. Mindezt elegáns felszolgálással párosítva, könnyed fine dining élmény keretében.
ELŐÉTELEK
- ZÖLDBORSÓLEVES - 4.000 Ft
fekete quinoa, fekete szezám, kókusz (V) - FÜSTÖLT PISZTRÁNG - 5.250 Ft
író, szagos müge, uborka - DÖDÖLLE - 4.500 Ft
koji, sárga paprika, kacsa jus, borjúbríz - VAJTÖK - 5.250 Ft
Kapor, mangalica, gomba dashi, galanga, kurkuma
FŐÉTELEK
- ZELLERGUMÓ - 5.500 Ft
füstölt lencse, zöldség jus (V) - SÜLLŐ - 9.500 Ft
atlanti kagyló, edamame, gyöngytyúk, nori -
ANGUS MARHA STEAK / A5 JAPÁN WAGYU - 14.000 / 38.000 Ft
yuzu textúrák, brokkolini, mangalica pancetta - GALAMB - 23.000 Ft
Miso-foie gras, kaviár, feketeszeder - MANGALICA - 12.000 Ft
kerti zöldségek, élesztő, ponzu
DESSZERTEK
- FRANCIA SAJTVÁLOGATÁS - 5.500 Ft
kovászos pirítós - GRÉPFRÚT - 3.500 Ft
pisztácia, tárkony, tökmag olaj - CSOKOLÁDÉ - 4.000 Ft
tonkbab, fahéj, passiógyümölcs - SOMLÓI GALUSKA 2024 - 3.500 Ft
Csokoládé, Dió, Vanília
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.