A'La Carte
Kedd - szombat
18:00 - 22:00
Élvezd a friss és kreatív ízeket egyedi fogásainkban, melyekben a modern európai és ázsiai konyha találkozik. Este 18 órától elérhető A’la carte kínálatunk, mely a szezonális, főként hazai, fenntartható alapanyagokra épít. Mindezt egy elegáns kiszolgálással párosítva, könnyed fine dining élmény keretében.
ELŐÉTELEK
- SZEZONÁLIS LEVES - 3.200 Ft
fekete quinoa, fekete szezám, kókusz (V) - PARADICSOM CONSOMMÉ - 4.800 Ft
rebarbara, vörös shizo, umeboshi - DÖDÖLLE - 3.300 Ft
koji-paprika, gochujang, kacsa jus - VAJTÖK - 4.000 Ft
kapor, mangalica, gomba dashi
FŐÉTELEK
- ZELLERGUMÓ - 3.800 Ft
zöld lencse, zöldség eszencia(V) - SÜLLŐ - 8.800 Ft
atlanti kagyló, zöldborsó, edamame, gyöngytyúk, nori -
ANGUS MARHA STEAK / A5 JAPÁN WAGYU - 9.600 / 35.000 Ft
yuzu jus, spárga, mangalica pancetta - GALAMB - 22.500 Ft
miso-foie gras, kaviár, feketeszeder
DESSZERTEK
- FRANCIA SAJTVÁLOGATÁS - 5.500 Ft
kovászos pirítós - GRÉPFRÚT - 2.800 Ft
pisztácia, tökmagolaj, tárkony - CSOKOLÁDÉ - 3.200 Ft
tonkabab, fahéj, passiógyümölcs - CÉKLA - 2.600 Ft
kókusz, fehér rum, ananász
TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown-nál a helyben termesztett, friss alapanyagok használata mellett nagy hangsúlyt fektetünk a kivételes, innovatív kulináris élmény megteremtésére. Ezt az élményt a nemzetközi, főként ázsiai konyha technikái által inspirált fogásaink teszik igazán felejthetetlenné. Olyan különlegességek, mint a japán miso-ban pácolt, japán Robata faszénen grillezett Foie Gras vagy a koji-val fermentált kápia paprika szósz. Célunk, hogy a tradíciók tiszteletben tartása mellett a kreativitás és az újítások segítségével izgalmas gasztronómiai utazásra invitáljuk minden kedves vendégünket.