Vegán Napok - Costes Downtown

MENU

Az idei DiningCity Étterem Hét alkalmából március 7. és 23. között egy igazán különleges menüsorral készültünk, amelyet séfünk nagy gonddal, a legjobb minőségű, fenntartható forrásból származó alapanyagok felhasználásával állított össze.
  • ZÖLD ALMA

    Angolzeller, ras el hanout, lestyán

  • ÖRDÖKSZEKÉR LASKAGOMBA

    Karalábé, ausztrál citrom, szezám olaj

  • DÖDÖLLE

    Burgonya, koji-paprika szósz

  • ZELLERGUMÓ

    Füstölt lencse, zöldség jus

  • SÜTŐTÖK

    Fekete káposzta, duqqa, tökmagolaj

  • CÉKLA

    Fehér rum, ananász

  • RIZS

    Mousse, umeboshi, saké

35.000 Ft / fő
Alkoholmentes italpárosítás: 15.000 Ft
Organikus borpárosítás: 25.000 Ft
A fenti árak az áfát tartalmazzák, 15%-os szervizdíj felszámolásra kerül. Bizonyos alapanyagok allergiát válthatnak ki, ezért kérjük, rendelésnél előre jelezze ételallergiáját.