Szombati ebéd

Szombatonként ebédidőben, 12 és 15 óra között a degusztációs menü rövidített verziója érhető el. A hagyományos menü-bor párosítások mellett hétvégi ebédünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással is egyaránt választható.
  • SNACKS
  • MANITOBA CIABATTA, FÜSTÖLT ÉS FEKETE NORI VAJ
  • REBARBARA, PARADICSOM ESSZENCIA, MAKRÉLA, EPER
  • PISZTÁCIA, VÖRÖS GRAPEFRUIT, TÁRKONY, TÖKMAGOLAJ
  • FÜSTÖLT SZENT JAKAB KAGYLÓ, FEKETE HABANERO CEVICHE, TOSAZU
  • " DÖDÖLLE ", GOCHUJANG , KOJI, HOMÁR
  • ÉRLELT MARHA, SZEZÁMOS JUS, TOKAJI-PONZU /A5 Japán Wagyuval +25.000 Ft/
    VAGY ÉRLELT GALAMB, MISO-FOIE GRAS, BORÓKABOGYÓ 
  • EPER, FEKETE SZEDER, KÉKÁFONYA
  • PETIT FOURS

43.000 Ft / fő

alkoholmentes koktélpárosítás: 11.000 Ft / fő
alkoholos koktélpárosítás: 15.000 Ft / fő
helyi borpárosítás: 15.000 Ft / fő
nemzetközi borpárosítás: 20.000 Ft/fő 
(az italpárosítások 4 tételt tartalmaznak)

parallax background