Szombati ebéd
Szombatonként ebédidőben, 12 és 15 óra között a degusztációs menü rövidített verziója érhető el. A hagyományos menü-bor párosítások mellett hétvégi ebédünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással is egyaránt választható.
- SNACKS
- MANITOBA CIABATTA, FÜSTÖLT ÉS FEKETE NORI VAJ
- REBARBARA, PARADICSOM ESSZENCIA, MAKRÉLA, EPER
- PISZTÁCIA, VÖRÖS GRAPEFRUIT, TÁRKONY, TÖKMAGOLAJ
- FÜSTÖLT SZENT JAKAB KAGYLÓ, FEKETE HABANERO CEVICHE, TOSAZU
- " DÖDÖLLE ", GOCHUJANG , KOJI, HOMÁR
- ÉRLELT MARHA, SZEZÁMOS JUS, TOKAJI-PONZU /A5 Japán Wagyuval +25.000 Ft/
VAGY ÉRLELT GALAMB, MISO-FOIE GRAS, BORÓKABOGYÓ - EPER, FEKETE SZEDER, KÉKÁFONYA
- PETIT FOURS
43.000 Ft / fő
alkoholmentes koktélpárosítás: 11.000 Ft / fő
alkoholos koktélpárosítás: 15.000 Ft / fő
helyi borpárosítás: 15.000 Ft / fő
nemzetközi borpárosítás: 20.000 Ft/fő
(az italpárosítások 4 tételt tartalmaznak)
TERVEZZE
MEG
LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown nagy hangsúlyt fektet a helyben termesztett, friss alapanyagokra, miközben modern technikák és a nemzetközi, főként ázsiai konyha elemeinek használatával különleges, innovatív kulináris élményt nyújt.