Szombati ebéd
Szombatonként ebédidőben, 12 és 15 óra között a degusztációs menü rövidített verziója érhető el. A hagyományos menü-bor párosítások mellett hétvégi ebédünk alkoholos és alkoholmentes koktélpárosítással is egyaránt választható.
- SNACKS
- RENDHAGYÓ TARTELETTE
- MANITOBA CIABATTA, FÜSTÖLT ÉS FEKETE VAJ
- MEDVEHAGYMA, UBORKA, KAPOR, IKURA
- FÜSTÖLT SZENT JAKAB KAGYLÓ, FEKETE HABANERO CEVICHE, TOSAZU
- " DÖDÖLLE ", GOCHUJANG , KOJI-PAPRIKA, HOMÁR
- ÉRLELT MARHA, SZEZÁMOS JUS, TOKAJI-PONZU /A5 Japán Wagyuval +18.000 Ft/
VAGY ÉRLELT GALAMB, MISO-FOIE GRAS, KAVIÁR, BORÓKABOGYÓ - MIGNARDISE
- SANSHO BORS, GRAPEFRUIT, TÖKMAG, PISZTÁCIA
43.000 Ft / fő
alkoholmentes koktélpárosítás: 11.000 Ft / fő
alkoholos koktélpárosítás: 15.000 Ft / fő
helyi borpárosítás: 15.000 Ft / fő
nemzetközi borpárosítás: 20.000 Ft/fő
(az italpárosítások 4 tételt tartalmaznak)
TERVEZZE
MEG
LÁTOGATÁSÁT
A Costes Downtown nagy hangsúlyt fektet a helyben termesztett, friss alapanyagokra, miközben modern technikák és a nemzetközi, főként ázsiai konyha elemeinek használatával különleges, innovatív kulináris élményt nyújt.