ELŐÉTELEK
Céklasaláta tormával (v)
Füstölt pisztráng, burgonyasaláta és savanyított hagyma
Kacsa consommé, füstölt kacsamell és őszi zöldségek
FŐÉTELEK
Gyökérzöldség és lencse “Tagine” (v)
Portugál tőkehal “Massada”
Kacsa háromféleképpen, lilakáposzta és alma
DESSZERTEK
Pisztáciás bajorkrém, fehércsokoládé, yuzu és kumkvat
Fahéjas sült alma és mogyoró
Gesztenye “Mont Blanc”
FINE DINING BUDAPEST
A magyar főváros fine dining témában kimondottan gazdag kínálattal kecsegtet. A környező országok hatásának, valamint a város multikulturális történelmének köszönhetően Európa egyik leggazdagabb kínálatával találkozhatnak a városba látogatók. Amíg az ország korábban a kiadós, nehéz, szaftos ételekről volt híres, mára a magyar konyhaművészet ezen szintjét a tradíció mellett áthatja a Nyugat-Európából érkező modern, egészségtudatos irányvonal.