ÜZLETI EBÉD MENÜ

Vadonatúj koncepciónkban szem előtt tartjuk az egészséges étkezés alapelveit, valamint a hazai kisgazdaságok támogatását, előnyben részesítve ezáltal az országból érkező, friss alapanyagok felhasználását.

ELŐÉTELEK

Céklasaláta tormával (v)

Füstölt pisztráng, burgonyasaláta és savanyított hagyma

Kacsa consommé, füstölt kacsamell és őszi zöldségek

FŐÉTELEK

Gyökérzöldség és lencse “Tagine” (v)

Portugál tőkehal “Massada”

Kacsa háromféleképpen, lilakáposzta és alma

DESSZERTEK

Pisztáciás bajorkrém, fehércsokoládé, yuzu és kumkvat

Fahéjas sült alma és mogyoró

Gesztenye “Mont Blanc”

FINE DINING BUDAPEST

A magyar főváros fine dining témában kimondottan gazdag kínálattal kecsegtet. A környező országok hatásának, valamint a város multikulturális történelmének köszönhetően Európa egyik leggazdagabb kínálatával találkozhatnak a városba látogatók. Amíg az ország korábban a kiadós, nehéz, szaftos ételekről volt híres, mára a magyar konyhaművészet ezen szintjét a tradíció mellett áthatja a Nyugat-Európából érkező modern, egészségtudatos irányvonal.

FINE DINING BUDAPEST

A magyar főváros fine dining témában kimondottan gazdag kínálattal kecsegtet. A környező országok hatásának, valamint a város multikulturális történelmének köszönhetően Európa egyik leggazdagabb kínálatával találkozhatnak a városba látogatók. Amíg az ország korábban a kiadós, nehéz, szaftos ételekről volt híres, mára a magyar konyhaművészet ezen szintjét a tradíció mellett áthatja a Nyugat-Európából érkező modern, egészségtudatos irányvonal.