ÜZLETI EBÉD MENÜ

Vadonatúj koncepciónkban szem előtt tartjuk az egészséges étkezés alapelveit, valamint a hazai kisgazdaságok támogatását, előnyben részesítve ezáltal az országból érkező, friss alapanyagok felhasználását.

ELŐÉTELEK

Sütőtökleves túrógombóccal (v)

Fogas “a Bras”, konfitált hagyma, szalmaburgonya és tojás

Kacsamáj- és marhafartő-terrin céklával és pirított kaláccsal

FŐÉTELEK

Gyökérzöldség és lencse “Tagine” (v)

Párolt szivárványos pisztráng karfiollal és mogyoróval

Tanyasi csirke supreme paszternákkal és gombával

DESSZERTEK

Posírozott körte, mandula, csokoládé és kardamomszósz

Joghurt mousse, fűszeres szilva és tökmag

Pisztáciakeksz málnával és rózsakrémmel

FINE DINING BUDAPEST

A magyar főváros fine dining témában kimondottan gazdag kínálattal kecsegtet. A környező országok hatásának, valamint a város multikulturális történelmének köszönhetően Európa egyik leggazdagabb kínálatával találkozhatnak a városba látogatók. Amíg az ország korábban a kiadós, nehéz, szaftos ételekről volt híres, mára a magyar konyhaművészet ezen szintjét a tradíció mellett áthatja a Nyugat-Európából érkező modern, egészségtudatos irányvonal.

FINE DINING BUDAPEST

A magyar főváros fine dining témában kimondottan gazdag kínálattal kecsegtet. A környező országok hatásának, valamint a város multikulturális történelmének köszönhetően Európa egyik leggazdagabb kínálatával találkozhatnak a városba látogatók. Amíg az ország korábban a kiadós, nehéz, szaftos ételekről volt híres, mára a magyar konyhaművészet ezen szintjét a tradíció mellett áthatja a Nyugat-Európából érkező modern, egészségtudatos irányvonal.