Történetünk 

A Costes Downtown története 2015-ben, hét évvel a Costes Group első Michelin-csillagos éttermének debütálása után kezdődött Budapest belvárosának szívében, a Prestige Hotel földszintjén. Fiatal és lendületes csapatunk célja, hogy könnyed, barátságos és elegáns kiszolgálást nyújtson azok számára, akik kevésbé formális, ám teljesértékű fine dining élményre vágynak.

Éttermünk 2016 óta minden évben szerepel a Michelin Guide-ban. A minőség mellett fontos számunkra a fenntarthatóság, így ínyenc fogásaink a legjobb hazai, kézműves alapanyagokból készülnek. Többek közt helyi gazdaságból érkező mangalicából, a Nógrádi Vadasparkból származó vadhúsból vagy épp a Budapest környéki gazdálkodók szövetsége által termesztett zöldségekből.


A szezonálisan változó kóstoló menüink folyamatosan megújuló, mindenre kiterjedő kulináris élményt kínálnak. Legyen szó akár ebédről, akár vacsoráról, a hét öt napján, keddtől szombatig szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Történetünk 

A Costes Downtown története 2015-ben, hét évvel a Costes Group első Michelin-csillagos éttermének debütálása után kezdődött Budapest belvárosának szívében, a Prestige Hotel földszintjén. Fiatal és lendületes csapatunk célja, hogy könnyed, barátságos és elegáns kiszolgálást nyújtson azok számára, akik kevésbé formális, ám teljesértékű fine dining élményre vágynak.

Éttermünk 2016 óta minden évben szerepel a Michelin Guide-ban. A minőség mellett fontos számunkra a fenntarthatóság, így ínyenc fogásaink a legjobb hazai, kézműves alapanyagokból készülnek. Többek közt helyi gazdaságból érkező mangalicából, a Nógrádi Vadasparkból származó vadhúsból vagy épp a Budapest környéki gazdálkodók szövetsége által termesztett zöldségekből.


A szezonálisan változó kóstoló menüink folyamatosan megújuló, mindenre kiterjedő kulináris élményt kínálnak. Legyen szó akár ebédről, akár vacsoráról, a hét öt napján, keddtől szombatig szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

parallax background