Általános tudnivalók

Általános tudnivalók

Fontos tudnivalók

A következőkben néhány fontos információval szeretnénk szolgálni Önöknek ahhoz, hogy a modern nemzetközi csúcsgasztronómia élményét zavartalanul élvezhessék éttermünkben.

Éttermünk a „Fine Dining” kategóriába sorolható. Különleges minőségű alapanyagokból, speciális technikai megoldásokat alkalmazva, minden fogás frissen készül. Az adagok nem nagyok, szeretnénk, ha a vendégeink végig tudnák kóstolni az ételsorainkat. Az ételeink séfünk kompozíciói, melyek az eredeti koncepció alapján elkészítve érvényesülnek igazán, ezért kérjük bízzák magukat szakembereink ízlésére és csak speciális esetekben (allergia, stb.) kérjenek változtatást az ételek elkészítésében.

Szeretnénk maradandó, egész estés élményt nyújtani a vendégeinknek, ezért kérjük, úgy készüljenek, hogy egy kellemes vacsora elfogyasztása körülbelül három órát vesz igénybe.

Éttermünkben a számla végösszege 15% szervizdíjat tartalmaz.

Foglalási feltételek

A la carte étkezést – konyhánk kapacitása miatt – csak 5 főig tudunk biztosítani.
6 fős, vagy nagyobb csoport asztalfoglalása esetén csak előzetesen egyeztetett menüsort tudunk felszolgálni, mert konyhánk a megfelelő minőséget csak így tudja biztosítani az Önök számára. Konyhánkon minden frissen készül, így a megfelelő színvonal és minőség biztosítása érdekében arra kérjük vendégeinket, hogy azonos számú fogásokból álló menüt válasszanak.

6 fős vagy afölötti létszámú csoportok foglalásánál előleget kérünk be. Az előleg mértékéről és a technikai részletekről a foglalás visszajelzésekor egyeztetnek a kollégáink Önökkel.
Kérjük további információkért keresse a foglalási irodánkat a reservations@costesdowntown.hu e-mail címen.

Ételallergia

Bármilyen ételallergia vagy összetevővel szembeni túlérzékenység esetén, kérjük, problémáját előre jelezze az asztalfoglalásnál, hogy kollégáink megfelelő alapanyagokkal és speciális menükkel készülhessenek.

Dohányzás

Éttermünk a magyar törvényeknek megfelelően nem dohányzó. Dohányozni csak az étterem előtt az utcán lehetséges.

Házi kedvencek

Sajnos mivel az éttermünk nyitott látványkonyhával rendelkezik, a közegészségügyi előírások miatt nem tudunk állatokat fogadni.

Biztonság

Éttermünkben biztonsági kamerák működnek, de a felvételeket, csak bűncselekmény esetén és csak a hatóságok kérésére adjuk ki.
Csak a ruhatárunkban a kollégáink által elhelyezett ruhákért és tárgyakért tudunk felelősséget vállalni.

Éttermünk akadálymentesített.

Parkolás

Mivel éttermünk Budapest belvárosban a Prestige Hotelben található, amennyiben a hotel mélygarázsában van szabad hely, akkor ingyenes parkolást biztosítunk vendégeink számára. Kérjük, parkolási szándékát asztalfoglalásakor előre jelezze. A mélygarázs bejáratánál lévő kaputelefonon, kérjük, jelezze a recepciósnak, hogy az éttermünk vendége.

Dress code

Éttermünkben nincs speciális dress code, de kérjük, tisztelje meg a többi vendéget azzal, hogy nem hiányos és tiszta ruházatban érkezik hozzánk.

A biztonságos bankkártyás fizetést az OTP Bank biztosítja. Az OTP Bank vásárlási tájékoztatója az alábbi linken érhető el.

Köszönjük, hogy elolvasta a tájékoztatónkat és megtisztel minket a bizalmával!

Kapcsolat

FZ7B8424

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 5.

Éttermünk megközelíthető a Széchenyi István tér felől, a gépkocsival érkező vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk az étterem mellett található Prestige Hotel garázsában.

Telefon: +36 1 920 1015 (Hívható: CET 10:00-22:00)
Fax: +36 1 920 1015
Információ, asztalfoglalás: reservations@costesdowntown.hu

Tulajdonosok:
Gerendai Károly, Mesterházy Ernő, Anka Márton

Reggeli: 06:30-10:30
Ebéd: 12:00-15:00
Vacsora: 18:00-23:00